Melawan Arus

Hari ini …
Seharusnya hari ini menjadi hari yang ditunggu-tunggu, Ubuntu 7.10 sudah rilis, tinggal sedot dan tinggal pakai …
Tetapi ketika hati ini ingin menekan tombol “Full Upgrade” jadi kepikiran …
Ini Feisty udah capek-capek dipermak abis hingga menjadi bagus begini (thanks to all artists and developer out there), malah mau langsung dibuang diganti ama yang baru …
Pusing pusing pusing …

Chatting ama kosha …
(11:31:38 PM) Alvonsius Albert: kosh …
(11:31:45 PM) Alvonsius Albert: menurutmu sebaiknya upgrade atau tidak ya
(11:32:04 PM) Kosha: :))
(11:32:11 PM) Kosha: menurut gw nih?
(11:32:17 PM) Alvonsius Albert: iye
(11:32:24 PM) Kosha: ngga
(11:32:34 PM) Kosha: emang perlu yah tiap ada rilis baru upgrade gitu?
(11:32:40 PM) Alvonsius Albert: kekekeke
(11:32:46 PM) Alvonsius Albert: pemikiran yang sama :))
(11:32:49 PM) Kosha: kecuali lu developer
(11:32:52 PM) Kosha:: tester…

Baiklah Feistyku … diriku tidak akan begitu saja membuang dirimu …
Biarlah di tengah malam ini … ketika orang-orang lain mengupgrade Feisty-nya …
Diriku malah … upgrade ke KDE 3.5.8 … and still using feisty …

Advertisements

(Recipe)KDE Tangoish Desktop

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Hi ma!!! Look at my KDE now!!! Today, I would like to share my recipe for making my desktop like this. Look a little bit like gnome+tango icons, but full of KDE flavor ^^. Humm, why I don’t use compiz and stuff like that?? Well, like what I’ve said to Toni … the greater the application, the greedier they became. So, since my notebook will get slow if I used compiz too much, let use this “not-so-woobly” style for now …

Okay, these are what you need: (credit goes to all author of them)
– Icons = KDEmod Tango Icons (http://www.kde-look.org/content/show.php/KDEmod+Tango+Icons?content=63486)
– Window Decoration = Plastik
– Kicker Background = Kickers Package no.6 (http://www.kde-look.org/content/show.php/Kickers?content=64637)
– Color Scheme = eyeOS (http://www.kde-look.org/content/show.php/EyeOS+for+deKorator?content=64572)
– Wallpaper = eyeOS (http://www.kde-look.org/content/show.php/EyeOS+for+deKorator?content=64572)
– Style = QtCurve, glass preset (http://www.kde-look.org/content/show.php/QtCurve+(KDE3)+Kubuntu+7.04+package?content=40920)

Just install and use them from the System Settings. If you like, just do some mix and match from those recipe and post them ^^

[Just Added] : You may consider using Comix Cursor (http://kde-look.org/content/show.php/ComixCursors?content=32627)